En rask og effektiv portal, for deg som boligutvikler

Kvass effektiviserer og digitaliserer utleieprosessen for næringseiendom. Hos oss får du alle tjenester samlet under samme tak, fra de enkleste selvbetjente prospektene, til store destinasjonsprosjekter.

Snakk med oss

En smart prosjektportal

Vi har utviklet de fremste verktøyene for eiendom samlet i én portal. Dette gir deg stor fleksibilitetet til utvikle dine prosjekter, enten selvstendig eller med bistand fra oss! I portalen er arbeidsprosessen ryddig for både selger og kjøper. Vi har også mange integrasjoner, og full oversikt over data og dokumenter.

Trenger du kun én av våre løsninger ordner vi det her.

Megler integrasjoner

Våre løsninger kan integreres mot meglersystemer som gjør det enkelt å samarbeide med din megler.

Synkroniser interessenter og annen viktig informasjon helt automatisk.

Analyse og data

Prosjektsidene er ferdig integrert med analyseverktøy slik at du får god innsikt i interessen for ditt prosjekt.

Lage og forvalte egne prosjekter

Har du ett eller flere prosjekter? For oss er det ikke avgjørende. Vår portal gir deg muligheten til å forvalte og lage prosjekter på en ryddig måte. Om du vil lage egen boligvelger eller ordne oppgjøret så gjør du det selv.

Visste du at vi også har en «Min side» pr. prosjekt hvor vi kan samle dokumenter som FDV?

Digital kundereise

Med vår digitale kjøpsprosess kan du selge enheter direkte gjennom prosjektsiden, og kjøperne dine kan signere med BankID.

Boligvelger

Boligvelger er faktisk ikke komplisert å sette opp. Med vårt unike verktøy kan du sette opp boligvelgeren din på kort tid uten teknisk kompetanse.

Min side

Gi dine kunder tilgang til Min side via egen logg inn! Vi hjelper deg med å samle og lagre dokumenter, dialoger, kontrakter og FDV for både deg og dine kunder.

Tilvalg på prosjektet

I vår digitale tilvalgsløsning kan du enkelt opprette egne tilvalgsmuligheter for dine prosjekter. I løsningen vil det være mulig å se hvordan gulvet ser ut, og samtidig også automatisk kalkulere pris på tilvalget. Om kjøper vil bestille, er det både salgsløsning og digital kontraktssignering i portalen.

Presentasjon

Presenter tilvalg i et brukervennlig grensesnitt og la dine interessenter se hvilke oppgraderinger som er tilgjengelige for enheten.

Selge tilvalg

La kjøpere ta sine valg og signere bestillinger med BankID. Du har full kontroll på bestillingene underveis og får varsler så snart en kjøper har fullført en bestilling, som du enkelt kan bekrefte eller avslå.

Signer kontrakt

Digital kontraktsinngåelse Med vår digitale kjøpsprosess kan du selge enheter direkte gjennom prosjektsiden, og kjøperne dine kan signere med BankID.

Oppfølging og analyser

Vi vet hvor viktig det er å holde dialogen med kundene. Vi har derfor utviklet en chatteløsning mellom selger og kjøper. I portalen kan vi også komme med anbefalinger på hvilke tilvalg som sluttkunden bør vurdere, ut ifra innsikten vi henter fra våre analyser fra tidligere bestillinger.

Kundedialog

Kjøpere kan ta kontakt fra tilvalgsbutikken og gjennomførende part kan besvare henvendelser direkte i løsningen.

Analyser

Prosjektsidene er ferdig integrert med analyseverktøy slik at du får god innsikt i interessen for ditt prosjekt.

Annonsering

Vi kan tilby utvikling av annonsemateriell ved behov unikt, per prosjekt.

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller ønsker du et tilbud på ditt neste prosjekt?

    Se hva våre kunder mener