Ledere for Kvass og Pulse Communications står smilende ved siden av hverandre.
Martin Haukaas, Jørgen Kaada-Rønning, Kristian Lindstad, Fredrik Campbell Strømme, Bård Teigland og Preben Øiamo er nå kolleger.

Det norske programvareselskapet Kvass leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen, og nå utvides produkt- og tjenestespekteret ved at det veletablerte kommunikasjonsbyrået Pulse Communications blir en del av Kvass Group.

Kvass leverer digitale løsninger for markedsføring, presentasjon, salg, tilvalg og ettermarkedsprosesser knyttet til nybolig, tomter, fritidsmarkedet og næringseiendom.

I sterk vekst

Pulse Communications er et veletablert, fullservice kommunikasjonsbyrå med en rekke kjente eiendomsaktører og merkevarer på kundelisten. Selskapet ble startet for 17 år siden, og særlig de siste årene har veksten tiltatt. I 2021 økte selskapets omsetning med nesten 50 %. I tillegg til økende oppdragsmengde fra merkevareannonsører, kommer en betydelig del av veksten fra leveranser til kunder innen eiendom, og da spesielt innen næringseiendom.

– Sammenslåingen er et ledd i vår vekststrategi og kommer som et resultat av kundebehov vi har fanget opp i respektive selskaper, sier konsernsjef Bård Teigland i Kvass Group. 

– Vi opplever at mange kunder ønsker helhetlige leveranser hvor godt kommunikasjons- og merkevarearbeid er integrert i gode digitale kundeopplevelser. 

Han påpeker at sammenslåingen vil gjøre at Kvass blir i stand til å levere på et relevant og bredere spekter av produkter og tjenester, som kunder har ytret ønske om å få levert fra samme samarbeidspartner. 

– Kundene forventer også at denne kombinasjonen skal kunne handles på en effektiv måte. Kundene ønsker ikke, og bør heller ikke, måtte betale for unødvendig koordinering og utallige avstemminger mellom ulike leverandører til prosjektene sine. Gjennom denne sammenslåingen skaper vi en modell som gjør at vi kan betjene kundene tverrfaglig, effektivt og ikke minst med høy kompetanse i alle ledd, avslutter Bård Teigland.

Nye digitale løsninger

Daglig leder i Pulse Communications, Fredrik Campbell Strømme, mener sammenslåingen sikrer tilgang til kortreiste digitale produkter og kunnskap.

– I våre leveranser er teknologi og digitale flater viktige komponenter, og som en del av et dyktig teknologimiljø vil vi ha enda bedre forutsetninger for å bygge kreative digitale løsninger for våre kunder, i tillegg til produksjon av film og annet innhold, sier Strømme. 

– Sammenslåingen skaper spennende muligheter for våre kunder og for oss som byrå. Vårt fokus videre blir som det alltid har vært, å skape effektiv kommunikasjon som gir resultater for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med fantastiske kunder og merkevarer, og opplever høy tillit som gir utslag i mange spennende jobber. Derfor har vi den siste tiden ansatt flere flinke hoder, og når vi nå også får tilgang på flere digitale ressurser, gleder vi oss til veien videre.

Pulse Communications vil sammen med Kvass Group representere en fremtidsrettet sammensetning av kompetanse og erfaring.

– Med dette vil vi kunne tilby sterke og konkurransedyktige verdiforslag til våre kunder, avslutter Fredrik Campbell Strømme i Pulse Communications.

Bård Teigland tilføyer at målet er å gjøre seg fortjent til entusiastiske kunder, hver eneste dag. 

– Kundene skal oppleve at både menneskene, løsningene og leveransene skaper merverdi og bidrar til at de når sine forretningsmål, sier Teigland.

Vokser videre

Formelt skjer sammenslåingen ved at Kvass Group kjøper Pulse Communications hvorpå dagens eiere i Pulse kommer inn på eiersiden i Kvass Group. Fredrik Campbell Strømme fortsetter som daglig leder i Pulse Communications som nå blir ett av flere datterselskaper under Kvass Group. 

Både Kvass og Pulse er i sterk vekst og rekrutterer for tiden aktivt nye medarbeidere. Ved sammenslåingen vil gruppen bestå av ca. 40 årsverk som alle er lokalisert i Norge.

Kontaktinfo

BÅRD TEIGLAND

CEO