Skal du ha ny nettside?

Vi tilbyr kreative løsninger for både bolig- og næringsaktører. Med vår kreative avdeling Kvass Creative vil vi sammen løse deres nettside og skape synlighet som skiller dere ut fra konkurrentene.

Snakk med oss

Prosjekt- og selskapssider

– Alltid oppdatert.

Har du behov for en egen side med informasjon til dine kunder, kan vi utvikle nettsider til deg med Kvass-plattformen. Fordelen med å utvikle en nettside med oss er at vi kobler dine prosjekter og nettside sammen slik at dataen alltid er oppdatert!

Om Kvass Creative

– Synlighet for ditt prosjekt

Dette er den kreative delen av Kvass hvor vi løser konseptuelle utfordringer for våre kunder. Her bindes mange års eiendomserfaring sammen med kreative hoder og setter sammen visuelle profiler, konsepter og utforminger med det lille ekstra. Teamet består av fagpersoner innenfor prosjektledelse, kommunikasjon og markedsføring som bistår i hele kundereisen, eller deler av den. 

Våre byråtjenester skaper og løfter frem alt fra profil, identitet og logo, til annonseskisser, nettsideutkast, film og prosjektsider til våre kunder. Vi mener det er viktigere enn noen gang å skape tydelige kommunikasjonskonsepter og kampanjer, som kan lanseres med en rød tråd på tvers av kanaler, tiltak og målgrupper.

Showreel 

Her har vi samlet noen av våre prosjekter i en showreel som viser spekteret av våre tjenester. 

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller ønsker du et tilbud på ditt neste prosjekt?