Ledige stillinger

erfaren prosjektleder

Ledige stillinger

Full stack utviklere

Vi er på jakt etter en erfaren prosjektleder

Kvass er i sterk vekst og har behov for å styrke vår egen kreative avdeling, Kvass Creative, med en erfaren prosjektleder til å drive kreative prosesser og leveranser knyttet til våre eiendomsprosjekter.

Som Senior Prosjektleder i Kvass får du mye ansvar og en unik mulighet til å lede mange spennende og ulike prosjekter på høyt faglig nivå, fra brief, til idé og konseptutvikling til ferdig resultat. Du vil utvikle og følge opp egen kundeportefølje og vil være ansvarlig for budsjettstyring av egen portefølje.

Du vil jobbe i tett samarbeid med høyt kompetente, engasjerte og kreative kollegaer. Vårt søsterselskap, Pulse Communications, gir oss også tilgang til et enda større kreativt team med betydelig erfaring med merkevarebygging for flere av Norges største merkevarer.

Ta kontakt nedenfor, eller les resten av stillingsannonsen her!

Er du interessert?

Vi vil jobbe med deg som

 • Har stor interesse for prosjektlederfaget, er målrettet og higer etter de beste løsningene

 • Har gode kommunikasjonsegenskaper og passer alltid på at kommunikasjonen flyter godt internt og med våre samarbeidspartnere, og ikke minst med kunden

 • Minimum 5 års erfaring som prosjektleder, gjerne innenfor eiendomsbransjen

 • Er strukturert, ambisiøs, positiv og trives i et hektisk miljø                                       

 • Er komfortabel med å prosjektlede mange mennesker til å levere i felleskap med glede og engasjement                                                                                  

 • Har kompetanse på flere faglige områder som markedsføring, design, konsept, kommunikasjon og gjerne teft for strategiarbeid

Hos oss får du

 • Varierte arbeidsoppgaver og ansvar
 • Være en viktig del av et engasjert og dyktig fagmiljø
 • Meget gode forsikring- og pensjonsvilkår
 • Stabil arbeidsgiver med langsiktige målsetninger
 • Mulighet for å bli medeier
 • Konkurransedyktige vilkår

Om kvass

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Våre løsninger anvendes i dag av en rekke kjente aktører innenfor bl.a. boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen, og næringseiendom.

Teamet i Kvass innehar betydelig erfaring og kompetanse fra både eiendomsbransjen og programvareutvikling, og vi er alle lidenskapelig opptatt av å omsette all denne kunnskapen til gode kundeopplevelser for våre kunder og våre kunders kunder.

Som kunde i Kvass skal du oppleve at vi er en imøtekommende og innovativ samarbeidspartner som er til å stole på. Vår tilnærming skal alltid være at vi tilbyr løsninger som baserer seg på dine behov og de mulighetene teknologi legger til rette for. I mange sammenhenger innebærer det også ofte at våre løsninger skal fungere i et sømløst samspill med andre løsninger. Derfor er det viktig for oss at også andre aktører opplever oss som en høyst kompetent og løsningsorientert samarbeidspartner.

Kvass har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.

Vi er både ydmyke og stolte over at stadig flere velger å bli kunde i Kvass. Den tilliten skal forvaltes godt, og den inspirerer oss til å fortsette utviklingen av løsninger som skaper stor forretningsmessig verdi for våre kunder.

Send oss følgende

 • Søknad
 • CV
Silje Ullersmo

SILJE ULLERSMO

BUSINESS DIRECTOR – KVASS CREATIVE

Send inn søknad

Send inn en søknad eller ta kontakt for en nærmere prat.