En brukervennlig og effektiv plattform

Kvass er en svært brukervennlig plattform for byggherrer og entreprenører. Vi effektiviserer og digitaliserer prosesser for presentasjon, markedsføring og salg/ utleie av nybolig, tomter og fritidsboliger. Vi er i dag en av Norges største innenfor SMB-segmentet, samt en stor totalleverandør innenfor Enterprise-segmentet. 

Snakk med oss

En smart prosjektportal

Med en selskapsside fra Kvass kan du samle data og vedlikeholde siden helt uten teknisk kompetanse. I tillegg vil den smarte portalen vedlikeholde seg selv, samt fungere som en fin inngang til prosjektene du ønsker å presentere. 

Fagsystem

Våre løsninger er integrert med fagsystemene som gjør det enkelt å samarbeide med dine meglere.

Synkroniser interessenter og annen viktig informasjon helt automatisk.

Analyse og data

Prosjektsidene er ferdig integrert med analyseverktøy slik at du får god innsikt i interessen for ditt prosjekt.

Finn.no

Med denne integrasjonen opprettes automatisk prosjekt og enhetsannonser på Finn.no. Ved endringer i Kvass oppdateres dette automatisk på Finn.

Bygg prosjekter med få tastetrykk

Velg en presentasjonsmal fra vår rikholdige samling av maler eller la oss levere en skreddersydd mal. Alle prosjektsider vi leverer kommer med ferdig oppsatt analysemodul. Legg inn innhold, publiser og prosjektet er i markedet. Om ønskelig kan vi også sette opp hele prosjektet for deg.

Kjøpsprosess

Med vår digitale kjøpsprosess kan du selge enheter direkte gjennom prosjektsiden, og kjøperne dine kan signere med BankID.

Boligvelger

Boligvelger er faktisk ikke komplisert å sette opp. Med vårt unike verktøy kan du sette opp boligvelgeren din på kort tid uten teknisk kompetanse.

Min side

Gi dine kunder tilgang til Min side via egen logg inn! Vi hjelper deg med å samle og lagre dokumenter, dialoger, kontrakter og FDV for både deg og dine kunder. I tillegg kan du la dine kunder sende inn potensielle reklamasjoner.

Tilvalg på prosjektet

Presenter tilvalg i et brukervennlig grensesnitt og la dine interessenter se hvilke oppgraderinger som er tilgjengelige for enheten. Du kan presentere tilvalgene på boligsiden eller sende en link til dine interessenter. Dersom du har en eksisterende nettside, kan vi enkelt integrere tilvalgsbutikken.

Presentasjon

Presenter tilvalg i et brukervennlig grensesnitt og la dine interessenter se hvilke oppgraderinger som er tilgjengelige for enheten.

Selg tilvalg

La kjøpere ta sine valg og signere bestillinger med BankID. Du har full kontroll på bestillingene underveis og får varsler så snart en kjøper har fullført en bestilling, som du enkelt kan bekrefte eller avslå.

Nobb-integrasjon

Med denne integrasjonen kan du raskt importere produkter fra databasen i Nobb.

Oppfølging og analyser

Samle data på tvers av prosjekter, leads og kunder, slik at din bedrift får en helt ny type innsikt basert på dataene.

 

Dialog

Kommuniser og del dokumenter raskt og enkelt med dine leads og kunder.

Analyser

Prosjektsidene er ferdig integrert med vårt analyseverktøy slik at du får god innsikt i dine egne data.

Annonsering

Vi bistår gjerne med den digitale markedsføringen.

Se noen av prosjektene laget i Kvass

Bolig

Strømdalspynten

Høyt og fritt over Myren og Hjellevannet vil du finne Strømdalspynten. I et populært boligområde som i dag hovedsakelig består av eneboliger, skal det nå bygges 28 innholdsrike leiligheter.

Gå til prosjektet
Næring

Wergelandsveien 15

Wergelandsveien 15 er en særpreget eiendom med fasjonabelt preg og parkmessig opparbeidet grøntanlegg på fremsiden.

Gå til prosjektet
Tomt

Lundenåsen tomter

Lundenåsen er et nytt og spennende boligområde som er under utvikling av Heimgard Bolig og TVB Tomter.

Gå til prosjektet
Feriebolig

Kosterbaden

Bare 200 meter fra innbydende sandstrender og moderne bryggeanlegg ligger attraktive Kosterbaden på øya Nordkoster utenfor Strømstad.

Gå til prosjektet

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller ønsker du et tilbud på ditt neste prosjekt?

    Se hva våre kunder mener