Hopp til hovedinnhold

Om Kvass

Vi vil at du skal spare tid og kostnader, og at eiendomsprosjektene dine skal bli mer lønnsomme. Våre kunder opplever at vi tilfører verdi i form av forenkling, digitalisering og effektivisering av markedsføring og salg av nybolig.

Enkelhet og effektivitet går hånd i hånd

Hvem er vi, og hva driver vi med?

Mange systemer for markedsføring og salg av eiendom er unødvendig tunge og kompliserte. Vi mener du og dine kollegaer skal fokusere på det dere er gode på – nemlig kjernevirksomheten. Konkurransekraften ligger i menneskene, erfaringen og kompetansen. Derfor gjør vi produktene våre enkle og effektive, med deg som bruker i fokus.

Ledelsen i Kvass

I Kvass har vi et styre og en ledelse med erfaring, bredde og handlekraft. Sammen med et meget sterkt utviklerteam og en gjeng kompetente og entusiastiske medarbeidere, jobber vi hver dag for å bidra til økt konkurransekraft for våre kunder.

Kristian Lindstad, CEO, gründer, styremedlem i Kvass

Kristian Lindstad

CEO, styremedlem og gründer

kristian@kvass.noKristian på LinkedIn

Kristian er både gründer og CEO i selskapet. Han har betydelig erfaring med eiendomsmarkedet og utvikling av digitale løsninger som gir kundene reell nytteverdi og bedre lønnsomhet.

Carsten Jacobsen, CTO, gründer, styremedlem i Kvass

Carsten Jacobsen

CTO, styremedlem og gründer

carsten@kvass.noCarsten på LinkedIn

Carsten er medgründer og CTO i selskapet. Han har ledet flere større utviklingsprosjekter og har spesialkompetanse innen skybasert programvare og skalerbare SaaS-løsninger.

Terje Lundberg, CFO i Kvass

Terje Lundberg

CFO

terje@kvass.noTerje på LinkedIn

Terje kommer fra stillingen som Director of Finance (Europe) i Compusoft, og har betydelig tyngde og kompetanse fra et programvareselskap med suksess både nasjonalt og internasjonalt.

Jon Ulseth, CMO i Kvass

Jon Ulseth

CMO

jon@kvass.noJon på LinkedIn

Jon har over 20 års erfaring med konsept- og forretningsutvikling i eiendomsmarkedet, bl.a. fra Visma hvor han har hatt flere ledende stillinger - bl.a. Managing Director og Head Of Sales & Marketing.

Kvass Group

Kvass Group

Vi har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.

Dette er Kvass Group

Foto av tre ansatte i Kvass som sitter i en sofa og prater

Vil du bli med på reisen?

Hos oss får du muligheten til å utfordre deg selv, utvikle dine ferdigheter og være med på et spennende eventyr.

Se ledige stillinger