Om oss

Om Kvass

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Vi har i tillegg utvidet vårt produkt- og tjenestespekter! Pulse Communcations er nå blitt en del av teknologiselskapet Kvass Group. Sammen skal vi levere det beste av kommunikasjon, kreativitet og teknologi!

Teamet i Kvass innehar betydelig erfaring og kompetanse fra både eiendomsbransjen og programvareutvikling, og vi er alle lidenskapelig opptatt av å omsette all denne kunnskapen til gode kundeopplevelser for våre kunder og våre kunders kunder.
Våre løsninger anvendes i dag av en rekke kjente aktører innenfor bl.a. boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen, og næringseiendom.

Som kunde i Kvass skal du oppleve at vi er en imøtekommende og innovativ samarbeidspartner som er til å stole på. Vår tilnærming skal alltid være at vi tilbyr løsninger som baserer seg på dine behov og de mulighetene teknologi legger til rette for. I mange sammenhenger innebærer det også ofte at våre løsninger skal fungere i et sømløst samspill med andre løsninger. Derfor er det viktig for oss at også andre aktører opplever oss som en høyst kompetent og løsningsorientert samarbeidspartner.

Kvass har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.
Vi er både ydmyke og stolte over at stadig flere velger å bli kunde i Kvass. Den tilliten skal forvaltes godt, og den inspirerer oss til å fortsette utviklingen av løsninger som skaper stor forretningsmessig verdi for våre kunder.

Se ledige stillinger

Ledelsen

Jan Lindstad
chairman of the board

Jan besitter bred erfaring som leder av virksomheter nasjonalt og internasjonalt. En betydelig del av hans karriere er knyttet til etablering og utvikling av programvareselskapet Compusoft. Gjennom Compusoft skapte han sammen med dyktige kolleger et internasjonalt ledende programvareselskap som gjennom vellykkede M&A-prosesser i dag er verdensledende med Private Equity selskapene TA Associates og Genstar Capital som hovedeiere. Jan innehar i dag flere styreverv i tillegg til sitt engasjement for Kvass.

Bård Teigland
CEO

Bård har betydelig ledererfaring fra bank, eiendom og proptech. Hans karriere omfatter lederroller i bl.a. DNB Bank, DNB Eiendom, Selvaag Bolig og senest i proptech-selskapet Codegarden (nå Visma). Bård har gjennom sine tidligere posisjoner også opparbeidet seg internasjonal erfaring som leder og gjennom ulike styreverv. Digitalisering og utvikling av virksomheter er sentrale elementer i Bård´s karriere.

Johnny Duedahl
CFO

Johnny Duedahl har lang fartstid innen eiendom og proptech og kommer fra stillingen som Managing Director i Visma Property Solutions. Johnny har fått en lidenskap for kombinasjonen eiendom og teknologi og er en CFO som interesserer seg for mer enn tall og finans.

 

Christoffer Solli
VPS

Christoffer har betydelig kompetanse og erfaring fra ulike lederstillinger innen proptech-næringen hvor han bl.a. har jobbet for Finn.no, Codegarden og nå senest Visma. Christoffer kommer fra stillingen som Business Development Director i Visma Real Estate. Christoffer er utpreget kundeorientert og lidenskapelig opptatt av å skape verdi for kundene gjennom god programvare og ikke minst glitrende kundeservice.

Kristian Lindstad
VPS

Kristian trives spesielt godt i møte med kunder, og han har gjennom hele sin karriere jobbet med salg og kunde-utvikling. Det bor også en entreprenør i ham, og de siste 5 årene har han vært med på å bygge selskapet Kvass med Carsten.

Carsten Jacobsen
CTO

Carsten har de siste 10 årene jobbet med utvikling av skybasert programvare og har spesialisert seg på skalerbare SaaS-løsninger. Han har blant annet levert løsninger til aktører som Steen & Strøm, OBOS Eiendom, Thon Property og har de siste årene ledet utviklingen av løsningene Kvass tilbyr. Han er lidenskapelig opptatt av teknologi og de muligheter som skapes gjennom utvikling av god programvare.

Noe du lurer på?

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller ønsker du et tilbud på ditt neste prosjekt?