Om oss

Om Kvass

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Vi har i tillegg utvidet vårt produkt- og tjenestespekter! Pulse Communcations er nå blitt en del av teknologiselskapet Kvass Group. Sammen skal vi levere det beste av kommunikasjon, kreativitet og teknologi!

Teamet i Kvass innehar betydelig erfaring og kompetanse fra både eiendomsbransjen og programvareutvikling, og vi er alle lidenskapelig opptatt av å omsette all denne kunnskapen til gode kundeopplevelser for våre kunder og våre kunders kunder.
Våre løsninger anvendes i dag av en rekke kjente aktører innenfor bl.a. boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen, og næringseiendom.

Som kunde i Kvass skal du oppleve at vi er en imøtekommende og innovativ samarbeidspartner som er til å stole på. Vår tilnærming skal alltid være at vi tilbyr løsninger som baserer seg på dine behov og de mulighetene teknologi legger til rette for. I mange sammenhenger innebærer det også ofte at våre løsninger skal fungere i et sømløst samspill med andre løsninger. Derfor er det viktig for oss at også andre aktører opplever oss som en høyst kompetent og løsningsorientert samarbeidspartner.

Kvass har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.
Vi er både ydmyke og stolte over at stadig flere velger å bli kunde i Kvass. Den tilliten skal forvaltes godt, og den inspirerer oss til å fortsette utviklingen av løsninger som skaper stor forretningsmessig verdi for våre kunder.

Se ledige stillinger

Ledelsen

Bård Teigland
CEO

Bård har betydelig ledererfaring fra bank, eiendom og proptech. Hans karriere omfatter lederroller i bl.a. DNB Bank, DNB Eiendom, Selvaag Bolig og senest i proptech-selskapet Codegarden (nå Visma). Bård har gjennom sine tidligere posisjoner også opparbeidet seg internasjonal erfaring som leder og gjennom ulike styreverv. Digitalisering og utvikling av virksomheter er sentrale elementer i Bård´s karriere.

Kristian Lindstad
BUSINESS DIRECTOR - SMB & DEALER NETWORK

Kristian har betydelig erfaring med å levere digitale produkter og forretningsmessig lønnsomme konsepter til store og ledende bedrifter i Norge. Underveis på reisen har han rukket å starte bedrifter fra scratch, med gode resultater. Kristian brenner for å forenkle og forbedre prosesser som skaper målbare verdier for våre kunder. Gjennom sin gode innsikt i grensesnittet mellom forretningsmessig strategi og digitalisering er han lidenskapelig opptatt av å jobbe tett og godt med kundene som han elsker å bruke tiden sin på.

Silje Ullersmo

Silje Ullersmo
Business Director - Customer Success

Silje har erfaring fra markedsføring og kommunikasjon, bl.a fra IBM og Geodata, prosjektleder og rådgiver i JCP, og de siste årene i Pulse Communications som prosjektleder og rådgiver eiendom, med ansvaret for bl.a Eiendomshuset Malling & Co og en rekke av Norges største eiendomsutviklere.
Silje er opptatt av god rådgivning, kommunikasjon og prosesser overfor kunden slik at vi alltid sikrer de beste resultatene i felleskap. Silje er positiv, løsningsorientert og glad i en utfordring. Jobber som leder for Customer Success teamet.

Jørgen H. Kaada-Rønning
Business Director - Enterprises & Commercial Real Estate

Jørgen har lang erfaring fra ledelse, salg og markedsføring. Var med å etablere byrå-suksessen Pulse Communications i 2005 som nylig ble kjøpt opp av Kvass. Har de siste 7 årene bygget opp eiendomssatsningen til Pulse hvor samarbeidet med Eiendomshuset Malling & Co har vært sentralt. Jobber med forretningsutvikling, rådgivning og salg av kommunikasjonsløsninger til Norges største eiendomsutviklere innen næring og bolig.

Christoffer Solli
BUSINESS DIRECTOR - New homes brokerage

Christoffer har betydelig kompetanse og erfaring fra ulike lederstillinger innen proptech-næringen hvor han bl.a. har jobbet for Finn.no, Codegarden og nå senest Visma. Christoffer kommer fra stillingen som Business Development Director i Visma Real Estate. Christoffer er utpreget kundeorientert og lidenskapelig opptatt av å skape verdi for kundene gjennom god programvare og ikke minst glitrende kundeservice.

Jan Lindstad
chairman of the board

Jan besitter bred erfaring som leder av virksomheter nasjonalt og internasjonalt. En betydelig del av hans karriere er knyttet til etablering og utvikling av programvareselskapet Compusoft. Gjennom Compusoft skapte han sammen med dyktige kolleger et internasjonalt ledende programvareselskap som gjennom vellykkede M&A-prosesser i dag er verdensledende med Private Equity selskapene TA Associates og Genstar Capital som hovedeiere. Jan innehar i dag flere styreverv i tillegg til sitt engasjement for Kvass.

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller ønsker du et tilbud på ditt neste prosjekt?